Cu rolele, vineri seara prin Copennaga – o capitala vesela si verde

Reacţie incredibilă în Danemarca după ce Aalborg a fost umilită de Steaua: “Mizerabil”

_articles_39827_51085_51773000

Eşecul lui Aalborg cu 6-0 în faţa Stelei a fost privit ca o mare umilinţă în Danemarca. Site-ul jv.dk a fost cel mai vehement: “Jenanta Aalborg a fost umilită în România”

“Aalborg s-a facut de ras in Romania, unde a fost umilita de Steaua. Campionii Danemarcei au pierdut la scor de tenis. Din fericire pentru Aalborg, Steaua s-a oprit dupa golul 6 si n-am asistat la o umilinta si mai mare” – BT

“Dupa o prima repriza buna, AaB s-a prabusit in cea de-a doua si a fost zdrobita” – Ektra Bladet

“O rusine atat pentru Aalborg, cat si pentru fotbalul din Danemarca. Aalborg a aratat mizerabil la Bucuresti si a fost umilita. Totul a decurs groaznic dupa pauza, cand s-au incasat toate cele 6 goluri” – Berlingske Tidende

“Portarul de rezerva al lui Aalborg, Carsten Christensen, a primit 5 goluri in doar 14 minute” – Danish Footbal News

Presa din Danemarca, dupa vizita pe National Arena: Un decor grotesc

Presa din Danemarca a dedicat putine cuvinte si atmosferei de la meciul dintre Steaua si Aalborg, din grupele Europa League, disputat la Bucuresti, pe National Arena.

“Aalborg a jucat la Bucuresti pe o Arena Nationala parasita, din cartierul Vatra Luminoasa. A fost un decor cu adevarat grotesc”, noteaza nordicii.

Presa din Danemarca, socata si rusinata de meciul de la Bucuresti

Steaua a castigat la scor intalnirea din Europa League cu Aalborg, dupa un meci cu adevarat iesit din comun, iar presa din Danemarca e uluita de cum a decurs intalnirea de pe National Arena.


La unison, jurnalistii danezi catalogheaza infrangerea de la Bucuresti drept o rusine pentru fotbalul danez.

“AaB s-a facut de ras in Romania, unde a fost umilita de Steaua. Campionii Danemarcei au pierdut la scor de tenis. Din fericire pentru Aalborg, Steaua s-a oprit dupa golul 6 si n-am asistat la o umilinta si mai mare” – BT.

Întanlirea de toamna a comunitatii romanesti in Copenhaga

Asociatia de prietenie romano-daneza/ Rumænsk-dansk Venskabsforening are placerea de a va invita la acest eveniment alaturi de sindicatul 3F.

Danezii respectă Steaua. VIDEO Bruun a fost campion la Euro 1992 cu Danemarca: ”Aalborg este mai slabă ca în luna mai, când a luat titlul!”

Danezii respectă Steaua. Campioana României are prima şansă, crede Morten Bruun, fost campion european cu naţionala Danemarcei. Aalborg este mai slabă ca în vară, a mărturisit jurnalistul pentru Digi Sport.