Danezii au descoperit aproape 100 de exoplanete

Aproape 100 de exoplanete – planete care orbitează în jurul unor stele aflate în afara Sistemului Solar – au fost descoperite de curând de oamenii de ştiinţă din Danemarca, informează Press Association. more | mai mult »

Randers HK – SCM Craiova 25-29 » Oltencele au învins în Danemarca și s-au calificat în „sferturi”

Handbalistele de la SCM Craiova aveau nevoie de un punct pentru a fi sigure de calificarea în ”sferturi”, dar nu s-au mulțumit cu jumătăți de măsură. După HC Zalău, SCM Craiova s-a more | mai mult »

Danemarca vrea să interzică purtarea vălului islamic în spaţiile publice

Guvernul danez a propus marţi interzicerea vălului islamic în spaţiile publice, devenind probabil următoarea ţară europeană care să limiteze purtarea îmbrăcămintei religioase, relatează AFP. „Este incompatibil cu valorile societăţii daneze şi lipsit more | mai mult »

HANDBAL. CSM București, VICTORIE clară în Danemarca. „Tigroaicele” rămân liderele grupei

CSM București a câștigat cu scorul de 31-26 partida jucată, duminică, în deplasare, la Midtjylland, în Grupele Principale ale Ligii Campionilor. CSM București a învins-o, duminică, pe FC Midtjylland (scor 31-26), într-o more | mai mult »

Premiera in Danemarca, peste 1.000 de tineri sunt cercetati de de Politie din cauza unor postari pe Facebook

Peste 1.000 de tineri sunt cercetati in Danemarca pentru difuzarea pe reteaua de socializare Facebook a unor inregistrari video care prezinta un raport sexual intre doi adolescenti de 15 ani, au anuntat more | mai mult »

O tânără de 26 de ani, abandonată la orfelinat și, apoi, adoptată în Danemarca, își caută părinții biologici în județul Vaslui: ”Ajutați-mă să-mi găsesc familia mea mare românească!”

O tânără care a fost adoptată de o familie din Danemarca, la vârsta de 3 ani, își caută disperată părinții biologici, ambii originari din județul Vaslui, precum și cei 15 frați, despre more | mai mult »

Cea mai modernă închisoare din lume e în Danemarca

În apropierea oraşului danez Gundslev a fost construită „cea mai umană închisoare din lume”, care a fost denumită Storstrem. Valoarea proiectului s-a ridicat la 160 de milioane de dolari, scrie Daily Mail. more | mai mult »

Danemarca își intensifică eforturile pentru prevenirea atacurilor cibernetice

Danemarca intenționează să aloce mai multe fonduri pentru a intensifica eforturile de prevenire a atacurilor cibernetice, ca parte a unei strategii ce va fi prezentată la începutul anului viitor, a declarat marți more | mai mult »

Danemarca, ultima echipa europeana calificata la CM-2018

Reprezentativa Danemarcei s-a calificat la Cupa Mondiala din 2018, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 5-1, selectionata Irlandei, in mansa secunda a barajului. In tur, scorul a fost more | mai mult »

Alertă de securitate în Danemarca. Porţi de îmbarcare, ÎNCHISE din cauza unor ameninţări la adresa unei companii aeriene turce

Autorităţile din Danemarca au dispus suspendarea unor curse aeriene pe Aeroportul internaţional din Copenhaga, din cauza unor ameninţări la adresa companiei turce Atlasglobal, informează site-ul agenţiei Reuters. Nouă porţi de îmbarcare au more | mai mult »

A căzut o ofertă de 1 miliard de dolari. Cel mai mare creditor ipotecar din Danemarca anulează listarea la bursă

Oferta publică programată de creditorul ipotecar danez Nykredit Realkredit a fost anulată, societatea invocând faptul că a găsit alte mijloace de finanțare. Pe o piață nordică de acțiuni cu multe dezamăgiri, un more | mai mult »

Cinci eleve din Slatina sunt beneficiarele unor burse acordate de un ONG din Danemarca

Cinci eleve sunt beneficiarele unor burse acordate de un ONG tinerilor capabili de performanţă, dar cu posibilităţi materiale precare. Una dintre acestea a încheiat examenul de Bacalaureat, în vară, cu media 10. more | mai mult »

Fotbal: Norvegianul Age Hareide, la cârma naționala Danemarcei până în 2020

Norvegianul Age Hareide va rămâne pe banca tehnică a naționalei de fotbal a Danemarcei până în 2020, a anunțat Federația daneză. În vârstă de 64 de ani, Hareide a preluat naționala Danemarcei more | mai mult »

Duş rece în Danemarca

Campioana en-titre a României la handbal feminin, CSM Bucuresti, a fost învinsa, duminica, pentru prima data în actuala stagiune a Ligii Campionilor, scor 22-25 (14-13), în deplasare, cu danezele de la Nykobing more | mai mult »

Un producător de armament din Danemarca, partener al General Dynamics, companie cu care România începe acum să lucreze, intrat în insolvență

Producătorul danez de armament Falck-Schmidt, care a încheiat un parteneriat cu americanii de la General Dynamics pentru a produce transportoare blindate 8×8, a intrat în insolvență, a anunțat agenția de știri bulgară more | mai mult »

„Danemarca merge la Campionatul Mondial, deşi s-a mulţumit cu biscuiţi la final”. Ce scrie presa daneză după egalul cu România: „Să nu turnăm vodka şi să strigăm ”Nazdarovya'”

Danemarca s-a „împiedicat” acasă cu România, în ultimul meci al preliminariilor după ce a remizat, scor 1-1, aceasta fiind concluzia presei daneze după cele 90 de minute de la Copenhaga. România a more | mai mult »

Pentru prima oara dupa al Doilea Razboi Mondial, Danemarca face apel la armata pentru a pazi sinagoga si ambasada Israelului din Copenhaga

Danemarca a facut apel la armata, vineri, in prima zi a sarbatorii evreiesti Yom Kippour, pentru a pazi ambasada Israelului si marea sinagoga din Copenhaga, care a fost in 2015 tinta unui more | mai mult »

Embassy of Romania in Copenhagen: Întâlnire cu foști fotbaliști ai echipei naționale

Cu ocazia desfășurării meciului de fotbal Danemarca-România (8 octombrie 2017), Ambasada României la Copenhaga are plăcerea de a vă invita la o întâlnire cu foști fotbaliști ai echipei naționale și reprezentanți ai more | mai mult »

Meciul Danemarca-Romania CM 2018 din 8 Oct. de la Copenhaga se va juca cu casa închisă ! Peste 30.000 de bilete deja vîndute

Federația Daneză de Fotbal a anunțat că s-au vândut toate biletele pentru partida dintre România și Danemarca, de la 8 Octombrie (ora 18.00), de la Copenhaga. Billetsalget til landskampen mod Rumænien runder more | mai mult »

Ha :) ! Nationaliștii din Parlamentul Danemarcei au fost în delegaţie în Romania. Vor neaparat sa scape de pârnaiașii români care au umplut pîna la refuz penitenciarele daneze. Cîti bani o sa ofere Danemarca caraliilor români, ca sa se poarte „reverențios” cu pușcariașii

Şeful Poliţiei Române, chestorul principal de poliţie Bogdan Despescu, a primit miercuri vizita delegaţiei parlamentare a Regatului Danez, condusă de Peter Skaarup, şi a Excelenţei Sale Karsten Vagn Nielsen, ambasadorul Regatului Danemarcei more | mai mult »

 

HUUO ! Bastarzilor, excrocheria este in fine dezvaluita. Romanii de la fabrica de peste fortati sa plateasca suprachirii propietarului. Propietarul era CHIAR patronul fabricii

HUOOOO ! Si danezului si bestiei de roman care il ajuta sa ii  exploateze pe ceilalti amârati !

Udlændinge måtte betale dobbelt husleje i Skagen. Men nu er huslejefuskeriet afsløret.

Fire rumænere har samlet betalt 8664 kroner om måneden for en almennyttig lejlighed, der hører under Boligforeningen Nordlys i Skagen. Men lejligheden koster normalt under det halve.

Pengene er ikke havnet i boligforeningens kasse, men hos virksomheden Top Skagen, der ejes af Niels Nordmann.

Har lejet flere lejligheder

Selskabet har lejet en større mængde af boligforeningens lejligheder – vel at mærke til lejlighedernes normale husleje.

Niels Nordmann er samtidig arbejdsgiver for rumænerne hos Skagen-virksomheden Prime Ocean.

Hovedparten af de rumænske ansatte har været indkvarteret på lignende vis.

Afviser at have tjent på det

Niels Nordmann afviser, at han har tjent penge på at fremleje boligerne.

– Forskellen i huslejen skyldes, at når de kommer til Danmark, så skal vi betale indskud for dem, depositum og en måneds husleje til at starte med. Derudover dækker det eksempelvis også varme, vand, antennebidrag og møbler, som jeg stiller rådighed for dem, siger Niels Nordmann.

LLO: Det må man ikke

Hos Lejernes Landsorganisation afviser man, at Niels Nordmann kan sætte en højere husleje med henvisning til, at der eksempelvis er indkøbt nye møbler og køleskabe.

– Man må ikke trække andre ting ind over huslejen, så det er alt for høj en pris, siger cheføkonom Jesper Larsen fra Lejernes Landsorganisation.

Efter at NORDJYSKE er gået ind i sagen, så er alle lejekontrakter mellem Top Skagen og Boligforeningen Nordlys ved at blive afviklet.

Sparer 2000 kr. om måneden

– Hvis det viser sig, at rumænerne har betalt mere, end vi har fået ind, så tager jeg afstand fra det, siger forretningsfører Tonny Carlsen.

En af rumænerne oplyser til NORDJYSKE, at han sparer 2000 kroner om måneden – efter at han er begyndte at leje direkte af Boligforeningen Nordlys.

 

http://www.nordjyske.dk/artikel/10/2865/29/4096143/3/nordjysk-huslejefusk-afsl%F8ret

 

comentarii de la aceeasi sursa :

 

Mon ikke det er på tide at skat og told ser lidt på Niels Nordmann. økonomi, så vi kan få stoppet sådan en mand ?? Hvor er 3F henne i denne sag ? Hvorfor har man ikke lavet en blokade mod dette firma ?? Det vil jo være så let at få stoppet det firma hvis man fik stoppet levering af is til dem, 3F vis nu i er de penge vær som jeres medlemmer betaler hver måned.

Læs/besvar

12. mar 2012 kl. 09:33 Henrik Madsen

Læs/besvar

Virksomheden har lige fået vækstprisen 2011 og hvis 3F pludseligt går ud og blokerer virksomheden uden denne form for beviser så skal du bare se folk gå i selvsving… Rart at nordjyske nu får afdækket det fuskerfirma een gang for alle. Tommelfingerreglen er at dem som køber udenlandsk arbejdskraft på den måde som Ocean Prime gør, kun gør det for at underbetale og sådan generelt tage udlændingene i røveren… Håber det lortefirma går på røven asap for sådanne slavedrivere har vi ikke lige brug for i kommunen. Henrik Madsen

Læs/besvar

12. mar 2012 kl. 10:49 Jens Holm

Læs/besvar

Niels Nordmanns forklaring er jo klassisk. Derfor forbliver den stadigt forkert. Tænker man positivt udfra manglen på arbejdskraft, så burde han have lån de 4 de måske 12.000 til depositum, hvorefter, de så betaler sig gældsfri. Det er så 1000 år styk i 3 mdr. Jeg skal endnu en gang opfordre til, man går efter det danske arbejdsmarkedssystem, hvor reglerne fx for deltid, frigørelsesattester, periodearbejder osv gør, det bliver et værre cirkus både at være lønmodtager og arbejdsgiver. Det duer ikke til det fiskehhalløj. Det duer ikke til turistsæsonen. Man må tilbage til at have folk, som måske har fast rengøring nogle timer om ugen, hvor de så kommer i næsten døgndrift, når der kommer fisk. En anden reflektion er, at når virksomheder på kendt grund pludselige ligner noget med, man tjener penge i store mængder, så er det ofte på mindre pæne grundlag og lovlige fiduser. Ser man på de højtbesungne gazeller, som jo også får, så er det samme sag. Man tror i ramme alvor, man kan vokse sig og klare en række ting på kort tid; men man har ikke struktur og kapital, så den vækst er yderst uhensigtsmæssig. Pandora er så et eksempel. Deres armbånd er jo fantatstik flotte, men omvendt er det jo en sårbar vækst, når man sælger dem som dyre gadgets. Havde man gået lidt lagsommere til værks, så var man måske ikke fløjet så højt. Omvendt så var ganske mange ikke plattet på den aktie. Nu har det firma det heldigvis nogenlunde godt igen – på et noget lavere niveau.   Det er klart, at mængden af indre kontrol i Shengen her i landet er alt for lille. Tak Vk0. Det er så 3F, der skal opdage ting, som ser ud til at være i U-du. Derimod er det politi og skat, som er bagud med at gribe ind, så fx 3F`s mistanker behandles hurtigt og grundigt. Jeg er så selv yderst træt af, at folk er så lede ved fagforeninger og A-kasser og i den grad ofte er klagende gratister. Men det er måske en del af den danske kulturkanon.

Læs/besvar

 

Comentarii

Comentarii

0 Responses to HUUO ! Bastarzilor, excrocheria este in fine dezvaluita. Romanii de la fabrica de peste fortati sa plateasca suprachirii propietarului. Propietarul era CHIAR patronul fabricii

 1. justice spune:

  pai cand postez poze cu tiganul ala dumneavoastra imi stergeti posturile ..de ce nu lasati sa vada toti romani din danemarca ..de ce ascundeti adevarul promovati transportatorii ilegali si acest individ care de ani buni exploateaza oamenii inpreuna cu partea daneza OVIDIU gaitan UN TIGAN PERVERS ..cere spaga la angajare se stie datil in gat eu unul am fost astazi la skat si sindicate si am mai depus o plangere astept informatii de la omul meu din interiorul fabrici cu un reportaj cu camera ascunsa si ingregistrari pe reportofon ..mai nou tiganul a angajat alt colorat deal lui …romani nu au prioritate

 2. D-le Justice,

  Singura firma de trasnport pe care o promovam este
  http://www.COMATI-PSG.ro
  iar cursele acestei firme in Scandinavia sint perfect legale.
  Compania COMATI are , din cate stim noi, toate actele necesare si taxele platite la zi catre statul danez.

  2. Nu dorim sa publicam inca fotografii. O chestiune de legislatie. Nu intram in detalii. Dar daca veti intra in posesia unor astfel de inregistrari cu o camera ascunsa sintem interesati sa le publicam.
  Banuim ca si 3F si cotidianul Nordjyske, deasemenea….

  redactia

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: