AcasăDanemarcaUnder 17 : Stort nederlag til Rumænien

Under 17 : Stort nederlag til Rumænien

timthumb.php

U17-landsholdet tabte med hele 6-1 til Rumænien, men har fortsat mulighed for at kvalificere sig til eliterunden

På et flot og solbeskinnet Estadi Communal i Andorra blev det en meget mørk og forfærdelig kamp for det danske U17 landshold i kvalifikationskampen mod Rumænien.

Knap var kampen fløjtet i gang, før bolden lå i det danske mål første gang. Kun 1 minut havde viseren rundet, og det skulle blive meget værre endnu.

Efter 9 minutter løb en rumænsk angriber let gennem det danske forsvar, og det var 2-0. Og det skulle blive starten på en periode, hvor intet virkede for det danske hold.

Gang på gang var rumænerne først på bolden og kom til flere 100 % chancer uden dog at score.

Og så begyndte det danske hold langsomt at komme tilbage. Men netop da man sad og håbede på lidt dansk held, fik en rumænsk angriber en friløber, som blev afværget i første omgang, men derefter blev fumlet ind i målet, så det stod 3-0 ved halvleg.

Fra anden halvlegs start satsede Danmark alt, hvad man havde og prøvede at spille mere direkte. Den garderhøje Frederik Fisker kom ind på toppen, og man prøvede dermed at sætte rumænernes forsvar under pres.

Og allerede kort ind i halvlegen lykkedes det Oliver Lønfeldt at reducere og kort efter havde Danmark endnu en mulighed, som dog blev blokeret.

Og da rumænerne igen scorede, så var det op af bjerget for holdet. Intet så ud til at ville lykkes, og rumænerne kunne relativt nemt score yderligere to gange.

Så det blev en meget mørk dag for holdet, hvor absolut intet gik Danmarks vej.

Efter kampen udtalte Jan Michaelsen:

„Jeg er selvfølgelig skuffet over præstationen. Det var en dag, hvor alt gik skævt, og vi ramte en dag, som vel kun kan betegnes som en off day. Vi havde ikke kvalitet nok på bolden og kunne slet ikke sætte spillet.”

”Vi fik desværre ikke ændret momentum og må derfor indkassere et bittert nederlag.